Om oss


”Vi står som garant för att djuren får en respektfull hantering till djurets sist vila, och du som djurägaren skall kunna känna trygghet och fullt förtroende”

Om oss

 

Husdjur ses idag som familjemedlemmar och Anipona startade 2018 som ett svar på djurägares önskemål om att säga farväl till sina djur på ett värdigt och humant sätt.

 


– Ett nytänkande djurkrematorium –

 

Ett farväl som handlar mer om ett liv som levts, än om döden, blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare. Det kan vi hjälpa till med. Anipona är det enda djurkrematorium som ger djurägare möjlighet att efter besöket hos veterinärkliniken i lugn och ro hemma planera ett farväl. Via vår digitala portal har du som djurägare i stillhet möjlighet att välja en urna eller minnessmycke som passar just dig.

 

För oss är det en självklarhet att djuren får en värdig hantering till den slutliga viloplatsen och vi ser vårt arbete som ett förtroende från Dig som djurägare. Vårt mål är att du skall minnas ditt djur med värme och bli nöjd med våra tjänster.

 

Vårt mål är också att veterinärkliniken i sin tur tryggt kan räkna med en pålitlig samarbetspartner där upphämtning, kremering och återlämning av urnor sker på ett etiskt korrekt och smidigt sätt.


 


cbafaa4b21e8b1d446ae5693390a57c7b4aa52f4

Josefine


no_image

Joar


photo-1517526215280-b8ab36486850

Märtha